Medicul pediatru la care fusesem sugera ca fiul meu ar arata trasaturi de comportament autist. Am incercat homeopatia fara prea multa convingere.

Dar, dupa numai sase luni de tratament homeopatic, fiul meu era un alt copil: interactiona cu noi, a inceput sa vorbeasca si sa se joace cu alti copii. Nu am crezut in homeopatie dar acum as recomanda oricarei familii care are un copil autist, sa incerce si tratamentul homeopatic.

read more
Floarea I.

La inceput am avut indoieli cu privire la homeopatie si asta pentru ca nu stiam nimic despre ce inseamna o consultatie de acest gen, dar dupa ce m-am informat mai bine mi-am zis: „de ce nu?”

Si a fost o decizie inteleapta pentru ca in cateva luni am scapat de un astm bronsic ce ma chinuia de multi ani.

read more
Tamara U.

Ce imi place cel mai mult la homeopatie, este consultatia in sine. Dialogul cu homeopatul este sincer si practic. Cred ca un bun homeopat trebuie sa fie o persoana deschisa si receptiva.

Am simtit ca am ales cel mai bun tratament in cazul meu, care a reusit sa vindece simptomele mele intr-o serie de sesiuni. As recomanda oricand homeopatia si altora.

read more
Florina D.

Ceea ce recomand tuturor celor care se hotarasc sa apeleze la homeopatie, este sa aiba rabdare si sa nu se impacienteze daca nu au rezultate imediate.

Homeopatia necesita un proces mai indelungat, deoarece lucreaza la cauza, nu numai la efect. Insa rezultatele vor apare negresit.

Eu zic sa nu ma credeti pe cuvint, ci sa incercati homeopatia.

read more
Rozalia P.

Eu personal, nu am mai luat un medicament de vreo 15 ani, m-am mutat complet pe homeopatie. Unul din lucrurile pe care le-am remarcat este ca nu am avut niciodata asa numitele „side-effects” care provin din medicamentele chimicale actuale.

Numeroase probleme cu care m-am confruntat au fost tratate homeopatic, usor si intr-un timp foarte scurt.

read more
Ionel Z.

In legatura cu remediile homeopatice doresc sa spun ca pentru mine si familia mea sunt cele mai sigure tratamente pe care le folosim de peste 15 ani.

Si atunci cand apare o problema de sanatate prima optiune la care ne gandim atat pentru noi cat si pentru prieteni nostri sunt remediile homeopatice!

Aceasta datorita eficientei deosebite in tratarea oricarei boli, dar si seriozitatii si experientei demonstrate de-a lungul timpului de Viorel si Daniela.
read more

Alin Z.

Fiul meu de 2 ani incepuse sa planga brusc, se tinea de ureche si spunea ca il doare. Tipa de durere. Mi-am dat seama ca foarte probabil este o otita.

Am sunat-o pe Dana. Mi-a spus sa ii dau un anumit remediu homeopat pe care din fericire il aveam in casa, si mi-a mai spus: „in jumatate de ora ar trebui sa-l lase durerea”.

A fost incredibil: in jumatate de ora copilul s-a oprit din plans si a adormit. Cand s-a trezit era linistit. Am continuat tratamentul cat mi-a fost indicat. Asa a scapat de o otita foarte dureroasa si fara antibiotic!
read more

Elena S.

La 42 de ani, eram insarcinata in 34 saptamani. Folosisem tratament homeopatic in timpul sarcinii pentru diverse probleme specifice si eram decisa sa apelez la homeopatie si la nastere.

Nasterea a decurs foarte bine si dupa doar 2 ore la spital am nascut un baietel sanatos de 3150 de grame. A fost grozav sa am la indemana un ajutor natural si sigur: remediile homeopatice.
read more

Cristina P.

Excelenta idea de video-consultatie. Este la fel ca la cabinet, poti discuta fata in fata toate problemele tale si apoi primesti tratamentul prin posta. Fara sa trebuiasca sa pleci de acasa.

 

read more
Dan T.